Wandasbak gratis bezorgd *

Wandasbakken voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *

✓ Wandasbak gratis bezorgd *

Wandasbakken

Bestel makkelijk en snel een wandasbak
U heeft bij ons de keuze uit wandasbakken uit een veelzijdig assortiment. Ze zijn vervaardigd van RVS en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarbij komt nog eens dat onze rvs wandasbak afsluitbaar, afneembaar en vandalisme-proof zijn. Schoonmaken is dan ook een fluitje van een cent.

Met onze wandasbak geeft u in één keer het gebied bij uw bedrijf waar gerookt wordt een mooie uitstraling mee. Zelfs als dat voor de ingang van uw pand gebeurt zult u voortaan geen last meer hebben van rondslingerende sigarettenpeuken. Ontvang uw klanten met een gerust hart want u weet zeker dat er geen rommel op de stoep achter blijft.

ACTIE
wandasbak groen ral 6018

Wandasbak Eco Groen

(RAL 6018 -EG)
1   :  
2-9   :  
10+   :  
99,95
92,50
89,95
(excl. btw)

Meer informatie

ACTIE
buitenasbak wand blauw

Wandasbak Blauw

(RAL 5011 - B)
1   :  
2-9   :  
10+   :  
99,95
92,50
89,95
(excl. btw)

Meer informatie

ACTIE
wandasbak groen ral 6018

Wandasbak Groen

(RAL 6005 -G)
1   :  
2-9   :  
10+   :  
99,95
92,50
89,95
(excl. btw)

Meer informatie

ACTIE
buitenasbak wand rood

Wandasbak Rood

(RAL 3000 - R)
1   :  
2-9   :  
10+   :  
99,95
92,50
89,95
(excl. btw)

Meer informatie

buitenasbak wand rvs

Wandasbak RVS

(RVS-01)
1-10   :  
11+   :  
149,95
139,95
(excl. btw)

Meer informatie

buitenasbak wand zwart

Wandasbak Zwart

(RAL 9005 - Z)
1-10   :  
11+   :  
99,95
89,95
(excl. btw)

Meer informatie


Kies de juiste kleur wandasbak

Bij ons vindt u wandasbakken voor buiten van geborsteld RVS. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Met behulp van een poedercoating wordt de kleurlaag op de wandasbak aangebracht. U heeft daarbij de keuze uit de volgende kleuren: rood, blauw, groen, zwart en wit.

Onze wandasbakken zijn speciaal ontwikkeld om buiten tegen muren, deuren of ramen te bevestigen. Het is ook mogelijk om dit type asbak binnen in uw bedrijf te gebruiken.

Andere soorten wandasbakken

Zoekt u nog naar andere soorten asbakken voor uw bedrijf? Kijk dan ook eens goed naar onze Staande asbakken en Rookpalen. Wat uw wensen ook zijn, u kunt altijd uitstekend bij ons terecht. Heeft u een speciaal verzoek of staat de asbak die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de overige mogelijkheden te bespreken.

Daarom kiest u voor onze wandasbak:

•  Wandasbakken zijn makkelijk te monteren, zowel buiten als binnen (ideale Horeca Asbak)
•  compact design, vervaardigd van RVS
•  Wandasbakken zijn vandalisme-proof
•  gemakkelijk schoonmaken
•  binnen 1 dag levering
•  veilig online betalen
•  uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen

WANDASBAK VOOR BUITEN 

Bestel hier een onverwoestbare wandasbak tegen een betaalbare prijs. Onze wandasbakken zijn ontwikkeld voor buiten maar kunnen natuurlijk ook binnen geplaatst worden in bijvoorbeeld een rookruimte. Onze wandasbak in verkrijgbaar in de 5 meest gangbare RAL kleuren en natuurlijk in luxe RVS. Tevens is onze wandasbak geschikt voor het plaatsen op een moderne paal waardoor u makkelijk een rookzuil creëert.

Bestel hier een RVS Wandasbak voor buiten die makkelijk is te plaatsen en leeg te maken. Onze wandasbakken zijn strak van design en tevens makkelijk te reinigen. Onze bestseller in onze collectie wandasbakken is onze RVS geborstelde asbak, deze asbak past bij nagenoeg ieder exterieur of interieur van uw rokersarea of ruimte. Kwaliteit, een gunstige prijs en snelle levering is bij ons een heel normale zaak en indien u niet tevreden bent over uw asbak, ook dan doen wij natuurlijk niet moeilijk!

Heeft u liever een wandasbak bevestigd op een stevige paal? Bekijk dan onze collectie Rookpalen / Staande asbakken voor buiten.

Wandasbak Top3

• Wandasbak RVS •
• Wandasbak Zwart •
• Wandasbak Rood •