Nergens voordeliger & gratis bezorgd *

Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *

✓ Nergens voordeliger & gratis bezorgd *

Wandasbakken

U heeft bij ons de keuze uit wandasbakken uit een veelzijdig assortiment. Ze zijn vervaardigd van RVS en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarbij komt nog eens dat onze wandasbak afsluitbaar, afneembaar en vandalisme-proof zijn. Schoonmaken is dan ook een fluitje van een cent.


Met onze wandasbakken geeft u in één keer het gebied bij uw bedrijf waar gerookt wordt een mooie uitstraling mee. Zelfs als dat voor de ingang van uw pand gebeurt zult u voortaan geen last meer hebben van rondslingerende sigarettenpeuken. Ontvang uw klanten met een gerust hart want u weet zeker dat er geen rommel op de stoep achter blijft.

Kies de juiste kleur wandasbak

Bij ons vindt u wandasbakken voor buiten van geborsteld RVS. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Met behulp van een poedercoating wordt de kleurlaag op de wandasbak aangebracht. U heeft daarbij de keuze uit de volgende kleuren: rood, blauw, groen, zwart en wit.

Onze wandasbakken zijn speciaal ontwikkeld om buiten tegen muren, deuren of ramen te bevestigen. Het is ook mogelijk om dit type asbak binnen in uw bedrijf te gebruiken.

Andere soorten wandasbakken

Zoekt u nog naar andere soorten asbakken voor uw bedrijf? Kijk dan ook eens goed naar onze Staande asbakken en Rookpalen. Wat uw wensen ook zijn, u kunt altijd uitstekend bij ons terecht. Heeft u een speciaal verzoek of staat de asbak die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de overige mogelijkheden te bespreken.

Daarom kiest u voor onze wandasbak:

•  Wandasbakken zijn makkelijk te monteren, zowel buiten als binnen (ideale Horeca Asbak)
•  compact design, vervaardigd van RVS
•  Wandasbakken zijn vandalisme-proof
•  gemakkelijk schoonmaken
•  binnen 1 dag levering
•  veilig online betalen
•  uitstekende kwaliteit tegen voordelige prijzen