Buiten asbak nergens voordeliger

Buiten asbak voor 16.00 uur besteld = Morgen gratis bezorgd *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *
✓ Buiten asbak gratis bezorgd *

Wandasbak

Het plaatsen van een wandasbak is een ideale oplossing voor de vervuiling door sigarettenpeuken rondom uw bedrijf, vereniging of openbare locatie. Door een asbak aan de muur te hangen zal de omgeving voor een groot deel vrij blijven van de smerige peuken.

In deze online webshop bieden wij wandasbakken in 6 moderne kleuren. Iedere asbak is vervaardigd uit RVS en hufterproof (plaatdikte van 1,5 mm!) gefabriceerd waardoor de asbak ideaal is voor het plaatsen van buiten.

Wandasbak voor de Horeca

De asbakken voor buiten die we al sinds 2008 toen het rookverbod in de Horeca in ging produceren hebben wij reeds aan vele restaurants, hotels en cafés mogen leveren waardoor de horeca-asbak ideaal is voor gebruik in de Horeca.

Wandasbak voor buiten monteren en reinigen

Alle asbakken zijn eenvoudig te monteren. Door de achterplaat met vier meegeleverde schroeven tegen een muur te bevestigen is de wandasbak in no-time geplaatst. De wandasbak is afneembaar waardoor deze makkelijk en snel is te ledigen en te reinigen. Plaatsen is tevens mogelijk op een gladde ondergrond, door de bijgeleverde dubbelzijdige tape (zeer sterk) kunt u de wandasbak plaatsen op iedere gladde ondergrond. Denk hierbij aan glas of trespa. (u hoeft dus niet te boren)

Wandasbak online bestellen

Een wandasbak online bestellen kan hier makkelijk en snel, wanneer u meerdere asbakken nodig heeft ontvangt u een aantrekkelijke korting en de verzendkosten binnen Nederland zijn altijd gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden) Doordat wij een ruime voorraad wandasbakken hebben kunnen wij de asbak snel leveren en vaak wordt de asbak de volgende dag al geleverd.

Teven bieden wij een ruim assortiment aan staande asbakken, ook wel een rookzuil genoemd.