Asbak nergens voordeliger

Buitenasbak voor 16.00 uur besteld = Morgen gratis bezorgd *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *
✓ Nergens voordeliger & gratis bezorgd *

Peukenbak of Peukenzuil

peukenbak icoontje

Altijd al op zoek geweest naar een goede en degelijke peukenbak of peukenzuil voor buiten? Buitenasbakken.Com heeft een zeer goede en degelijke collectie aan peukenbakken voor montage tegen de muur (muurasbak) maar ook onze staande modellen (peukenzuilen) zijn wellicht voor u de ideale oplossing voor vervuiling aan de entree van uw bedrijf van sigarettenpeuken.

Peukenbak of zuil plaatsen

Zowel onze muurasbak als onze staande asbakken zijn makkelijk en snel te plaatsen. Door het gratis meegeleverde montagesetje kan iedereen dit makkelijk zelf doen.

De wandasbak kan door middel van de bijgeleverde schroeven en pluggen op bijna iedere ondergrond geplaatst worden. De voet van de staande rookzuil is op stoeptegelformaat (30 X 30 CM) en door middel van de meegeleverde keilbouten degelijk te plaatsen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de peukenbak los te plaatsen.

RVS Peukenbak

Als onze peukenbakken zijn vervaardigd uit RVS en hebben een plaatdikte van 1,5 mm waardoor ze hufterproof zijn. Door onze moderne ral kleuren zit er altijd wel een RVS Peukenbak bij die staat bij de uitstraling van uw bedrijfspand, tevens is onze asbak prima geschikt als Horeca asbak. Het geborstelde RVS model is samen met onze zwarte peukenbak een van onze bestsellers en altijd voordelig geprijsd.

Online bestellen

Een asbak bestellen gaat hier makkelijk en snel. Indien u voor 16.00 uur besteld (op werkdagen) dan heeft u de asbak vaak al de volgende dag in huis. Meerdere peukenbakken nodig? Dan bieden wij een aantrekkelijke staffelkorting op al onze producten. De verzendkosten binnen Nederland zijn geheel gratis!

Waarom hier een asbak kopen?

Beste Kwaliteit asbakken

Direct leverbaar

Nergens anders voordeliger

check-asbak

Nederlandse top kwaliteit

Gratis verzending in Nederland*

Producent sinds 2008