Buiten asbak nergens voordeliger

Buiten asbak voor 16.00 uur besteld = Morgen gratis bezorgd *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *
✓ Buiten asbak gratis bezorgd *

Online veilig betalen

logo-ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het voordeel van betalen met iDEAL is dat wij direct de melding terug ontvangen dat uw bestelling is betaald en dan ook direct uw bestelling in behandeling zullen nemen.

proforma-logo

Indien u kiest voor de betaalmethode "vooruitbetalen d.m.v. proforma factuur" dient u het totale bedrag over te maken op onze bankrekening, hiervoor ontvangt u automatisch per e-mail nadat uw bestelling is afgerond een Proforma factuur, deze Proforma factuur kunt u tijdelijk gebruiken voor uw administratie, bij levering van uw bestelling ontvangt u de originele factuur.

creditcard

Hoe werkt een Creditcard betaling?

Wij accepteren zowel Visa als MasterCard betalingen. Wanneer u voor deze betaalmethode kiest dan wordt er gevraagd om uw kaartnummer / CV nummer, naam van de kaarthouder en de vervaldatum. U volgt daarna de aanwijzingen op uw scherm op.

mistercach

Hoe werkt Mister Cash & Giropay?
Dit is een zeer eenvoudige en veilige manier van online betalen en ideaal wanneer u bijvoorbeeld vanuit België of Duitsland wilt betalen.