Buiten asbak nergens voordeliger

Buiten asbak voor 16.00 uur besteld = Morgen gratis bezorgd *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *
✓ Buiten asbak gratis bezorgd *

Muurasbak

Een grote vervuiling door peuken voor de entree van een bedrijf wil niemand en de muurasbak in onze online shop biedt hiervoor een oplossing. In deze shop vindt u muurasbakken in diverse moderne kleuren tegen een aantrekkelijke prijs. Door het plaatsen van onze asbakken voorkomt u dat bezoekers peuken op de grond gooien. Door het bijgeleverde montagesetje is de asbak makkelijk en snel te plaatsen. Indien u de asbak wilt plaatsen op een gladde achtergrond, dan kunt u gebruik maken van de reeds aangebrachte dubbelzijdige tape.

Muurasbak voor buiten

Vind u de staande asbak overkill of te duur, dan biedt onze muurasbak van RVS de ideale oplossing. U heeft in deze webshop de keuze uit 6 moderne kleuren. Deze asbakken zijn allemaal voorzien van een dubbele laag poedercoating en hebben een plaatdikte van maar liefst 1,5 mm waardoor de asbak absoluut hufterproof is. De asbak heeft een capaciteit van 350 a 400 peuken en is gemakkelijk te ledigen.

Asbak voor aan de muur

Een rookpaal voor de entree van uw bedrijf of horecagelegenheid (Horeca Asbak) staat vaak erg pontificaal in beeld. Onze asbak voor aan de muur is dan wellicht een betere keuze. Door zijn design en uitstraling nodigt deze asbak uit om je peuk hierin te deponeren. De omgeving van uw entree blijft op deze manier schoon. Wij bieden altijd aantrekkelijke aanbiedingen en staffelkorting wanneer u meerdere wandasbakken aan wilt schaffen in een keer

RVS Muurasbak kopen

Eenvoudig en snel een muurasbak bestellen kan uiteraard op een veilige manier. Een account aanmaken om een bestelling te plaatsen is niet noodzakelijk. Betalen kan op diverse manieren, wij bieden o.a. de volgende betaalmethoden: iDeal, Creditcard, proformafactuur of voor het buitenland Mister Cash & Giropay. Al onze muurasbakken zijn direct uit voorraad leverbaar en indien u op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dan heeft u morgen de muurasbak al in huis. (m.u.v. vrijdag)