Buiten asbak nergens voordeliger

Buiten asbak voor 16.00 uur besteld = Morgen gratis bezorgd *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *
✓ Buiten asbak gratis bezorgd *

Horeca asbak nodig?

icoontje Horeca asbak

Al ruim 10 jaar geld er voor de gehele Horeca een totaal rookverbod. Na dat rookverbod kwamen er veel sigarettenpeuken op straat te liggen en loopt vooral de irritatie van vervuiling aan de entree van uw café of restaurant verder op. Door de sigarettenpeuken die er liggen rondom een Horecapand ziet het er op sommige plaatsen ronduit smerig uit.

Horeca Asbakken plaatsen

Door het plaatsen van een Horeca asbak kunt u veel overlast van zwerfpeuken voorkomen. Buitenasbakken.Com biedt een mooie en strakke collectie Wandasbakken & Staande asbakken die betaalbaar en toch van een hoge kwaliteit zijn. Ze zijn vervaardigd uit RVS en bieden een capaciteit van tussen de 350 & 400 peuken. De horeca asbak is makkelijk te plaatsen en te reinigen.

De Horeca wandasbak van Buitenasbakken.Com kan geplaatst worden tegen bijna ieder ondergrond en speciaal ontwikkeld voor buiten. Natuurlijk misstaat de asbak ook niet in een rookruimte.

horeca wandasbak

Kleur Horeca asbak

Wij bieden asbakken in diverse moderne RAL Kleuren waaronder; Zwart (RAL 9005), Rood (RAL 3000), Blauw (RAL 5011), Groen (RAL 6005) en Gebroken Wit (RAL 9010). Natuurlijk mag een geborstelde RVS niet ontbreken. Deze RVS Horeca asbak geeft een luxe uitstraling en is te combineren met alle kleuren.

Bovenstaande kleuren zijn verkrijgbaar in zowel een muurasbak of een Rookpaal/Rookzuil.

horeca staande asbak

Waarom kiezen voor onze Horeca Asbak?

Onze buitenasbak is een echt oerdegelijk Nederlands product en is ook gefabriceerd in Nederland. Door het gebruik van plaatdikte van 1,5 mm is de horeca asbak Hufterproof en daarom ook eigenlijk niet te vergelijken met modellen zoals u die bij de Sligro of Makro in de rekken ziet liggen.
Bij onze meeste modellen asbakken hebben wij een ruime eigen voorraad en wanneer u voor 16.00 uur besteld heeft u in de meeste gevallen uw asbak morgen al in huis