Buiten asbak nergens voordeliger

Buiten asbak voor 16.00 uur besteld = Morgen gratis bezorgd *

✓ Voor 16.00 uur besteld = Morgen in huis *
✓ Buiten asbak gratis bezorgd *

Asbakken

peukenbak icoontje

AsbakkenHelaas zijn er nog veel te veel rokers, en die kunnen natuurlijk niet zonder een asbak. Doordat er op werkplekken en in de horeca sinds 2008 niet meer binnen gerookt mag worden zijn er bij de bedrijven rookplekken of rokersruimtes ingericht.

Rondom deze rookplekken wordt het dan ook vaak een rommel door het rondzwerven van sigarettenpeuken.

Door het plaatsen van de juiste asbakken van buitenasbakken.com is dit probleem voor een groot deel te voorkomen.

In deze shop besteld u makkelijk en snel de juiste asbak!

Een asbak van Buitenasbakken.Com

Asbakken van buitenasbakken.com zijn hufterproof en kunnen dus absoluut tegen een stootje. Wij bieden een mooie collectie aan oerdegelijke Wand asbakken en staande asbakken die speciaal ontwikkeld zijn voor het plaatsen, buiten op een rookplek of rookruimte. Onze asbakken zijn beschikbaar in diverse moderne kleuren.

RVS Asbakken

Al onze asbakken zijn vervaardigd uit RVS en vervaardigd met een plaatdikte van 1,5 mm. De geborstelde RVS Asbakken geven een speciale en luxe uitstraling. Wanneer u kiest voor de kleurmodellen dan is de RVS asbak voorzien van een dubbele laag poedercoating voor extra bescherming. Door te kiezen voor een RVS Wandasbak of een RVS Rookpaal kiest u absoluut voor de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Asbakken kopen?

Wanneer u in deze webshop een asbak besteld heet u deze in de meeste gevallen de dag erna al in huis. De bezorging van al onze asbakken is in Nederland geheel gratis. Online bestellen gaat makkelijk en snel en u heeft de keuze tot diverse betaalmogelijkheden zoals o.a. iDEAL, Creditcard en Mister Cash. Nadat u de bestelling van uw asbak online heeft voltooit ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Vervolgens gaan wij uw pakket klaarmaken voor verzending, daarna ontvangt u van ons een trackingcode waarmee u de verzending van uw asbakken op de voet kunt volgen.